Renato Usatîi dezvăluie cum guvernarea pune la cale o nouă schemă de sute de milioane de lei

spot_img

Renato Usatîi dezvăluie cum guvernarea pune la cale o nouă schemă de sute de milioane de lei

Renato Usatîi amintește că în Republica Moldova, de fiecare dată când avem campanie electorală, se întâmplă ceva care ulterior devine foarte grav.

Vă amintiți în 2014 când a fost scos din alegeri, o parte din ”oameni buni”, pe atunci PLDM-iști, împreună cu Plahotniuc, au pus pe spatele cetățenilor o jumătate de miliard de euro.

M-am adus aminte de acest subiect deoarece acum, când toți politicienii sunt preocupați de organizarea campanie electorale și nu urmăresc acțiunile autorități, iar guvernarea încearcă să profite.

Ei pregătesc o nouă schemă – cum să mai pună sute de milioane de lei pe spatele cetățenilor, spune Renato Usatii

Recomandăm și ..

IP Căușeni a deschis un proces penal, după ce doi oameni au murit în nămeți: Victimele ar fi apelat toată noaptea 112, dar nu i-a salvat nimeni

Inspectoratul de Poliție Căușeni gestionează o anchetă penală, după ce două persoane au fost găsite moarte într-o mașină îngropată în zăpadă la Coșcalia. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru.

David Cameron revine la Bruxelles pentru prima oară, după eșecul său în referendumul pentru Brexit: „E ca un divorțat ce se întoarce în casa familiei”

David Cameron va ajunge, marți, la Bruxelles, pentru prima oară de când a fost numit în funcția de șef al diplomației britanice dar și în prima ocazie de după campania sa eșuată de a păstra Regatul Unit în Uniunea Europeană, în 2016, relatează...

Marina Tauber: În cadrul Consiliului Municipal Bălți va fi creată o fracțiune „Pentru Bălți”

În cadrul Consiliului municipal Bălți ar putea fi creată fracțiunea „Pentru Bălți", din care vor face parte patru consilieri de pe lista Partidului Politic "Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei". Aceasta va ajuta noua administrație municipală să dezvolte infrastructura Bălțiului. Anunțul...

Parlamentul găzduiește Reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere RM – UE; Va fi discutat parcursul european

Legislativul va găzdui reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană (CPA RM – UE). Evenimentul se va desfășura miercuri, 29 noiembrie.

Cazul persoanelor găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți: Poliția din Căușeni a inițiat un proces penal

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco. Potrivit sursei citate,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora