Moroșan declară că se va confrunta la Bălți nu cu Petkov, ci cu Usatîi

spot_img
spot_img

Conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) condamnă excluderea candidatului independent Arina Corșicova, de acum două zile, din cursa electorală pentru funcția de edil al municipiului Bălți.

Igor Dodon susține că „autoritățile ar dori să-l exludă și pe candidatul nostru, Maxim Moroșan”, transmite Realitatea.md.

„Înțelegem că PAS vrea să mențină controlul asupra municipiului Bălți – prin candidații săi nominalizați direct, sau prin cei controlați de partidul de guvernământ, așa cum s-a întâmplat în ultimii 2 ani. Intenționăm să luptăm pentru Primăria Bălți. Anunțăm oficial că socialiștii nu își vor retrage candidatul de la alegerile de la Bălți. Intenționăm să câștigăm și să returnăm acest oraș oamenilor săi, nu păpușilor PAS”, a declarat Igor Dodon.

La rândul său, candidatul socialiștilor a declarat următoarele:

„Condamn acțiunile autorităților, pentru că eu însumi le-am simțit presiunea. Conform planului autorităților, nici nu ar fi trebuit să fiu pe locul trei. Doar datorită sprijinului cetățenilor și hotărârii lor am ajuns în turul doi…

Vreau să remarc că în turul doi nu lupt împotriva lui Alexander Petkov, ci împotriva lui Renato Usatîi. Alexander Petkov trebuie să continue să culeagă ciuperci, iar Usatîi, care a adus odată la putere un om care a devenit focar de corupție și furt, a mai ridicat astăzi o păpușă”, a precizat Maxim Moroșan.

Recomandăm și ..

Aderarea la UE, prioritară pe agenda băncilor centrale din Republica Moldova și Ucraina

Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a avut o întrevedere cu omologul său din Ucraina, Andriy Pyshnyy, aflat la Chișinău pentru a participa la reuniunea Constituenței Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale.

Moarte învăluită în mister, la Soroca. Cadavrul unui bărbat găsit zăcând în curte

Un bărbat a fost găsit zăcând fărăr suflare în curtea casei sale. Descoperirea macabră a fost înregistrată ieri-seara, în jurul orei 19:25, în localitatea Stoicani, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD.

NM Espresso: în Moldova va fi și mai cald, cerealele ucrainene vorverificări, impozitul pe avere va crește

Moldova și NATO Moldova este interesată de experiența și asistența Alianței Nord-Atlantice în modernizarea sectorului de securitate și apărare. Așa a declarat ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, vorbind la summitul NATO de la Washington, dedicat aniversării a 75 de ani de la înființarea Alianței. NATO a remarcat că sprijină eforturile autorităților moldovenești în...

NO COMMENT (VIDEO) Aventurile unui șmecher cu BMW pe străzile Chișinăului

Manevrele tupeiste efectuate de șoferul grăbit al unui BMW pe o stradă din sectorul Rîșcani au devenit virale pe internet, după ce a fost filmat de camerele de bord a altui automobil implicat în trafic

Vărsătorii se bucură de succes și recuperări neașteptate, iar nativii Berbec sunt îndemnați astăzi să se odihnească: Ce-ți prezic astrele

Conjuncția dintre Mercur și Venus aduce o zi de introspecție și armonie emoțională. Nativii fiecărui semn zodiacal vor simți influența acestui eveniment, fie că este vorba de relații, carieră sau dezvoltare personală. Arhetipurile astrologice ne îndeamnă să căutăm echilibrul și să ne ascultăm inima.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora