VIDEO: Vlad Filat constată că în societate avem deja prezentă ura – ura față de incompetență

spot_img
spot_img

În societate avem deja prezentă ura, ura față de incompetență, ura față lipsa de respect de tot ce înseamnă lege și ura față de frica care vine în casele oamenilor vis-a-vis de ce s-a întâmplat cu viața lor în urma acțiunilor guvernării PAS, afirmă liderul PLDM, Vlad Filat.

Potrivit lui, “trebuie să fii surd, orb și nesimțit ca să nu înțelegi că în societate se întâmplă un proces periculos, sentimentul de ură în creștere, pe care este foarte greu să îl stăpânești”, mai spune Vlad Filat.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora