Distracție și muzică la Slobozia Doamnei din Orhei: o sărbătoare dedicată hramului, cu Ionel Istrati și Enigma Romilor, din partea echipei lui Ilan Șor

spot_img

Administrația Orheiului invită pe toată lumea la un eveniment distractiv – o sărbătoare dedicată hramului sectorului Slobozia Doamnei din municipiu. Ziua de 21 noiembrie se anunță a fi una plină de distracție și momente uimitoare pentru toți oaspeții, locuitorii municipiului și, mai ales, locuitorii acestui cartier.

La ora 16:00 va începe un program festiv cu muzică populară, care va crea o atmosferă de bucurie și sărbătoare.

De la ora 17:00 până la 18:30 – program cu daruri și surprize pentru copii.

Artiști talentați vor urca pe scenă în acea seară. La ora 18:40 va evolua interpreta Diana Stoica.

La ora 19:30 va începe partea oficială a evenimentului. Apoi, un spectacol muzical live va fi susținut de ansamblul de dansuri și cântece țigănești “Enigma Romilor”.  La ora 21:00, pe scenă va urca renumitul interpret moldovean Ionel Istrati.

La ora 21:50 va avea loc un mare foc de artificii. Apoi, sărbătoarea va continua cu un recital muzical, care va încheia această seară plină de culoare.

Nu ratați această sărbătoare emoționantă, plină de bucurie, muzică și impresii de neuitat. Vă invităm să împărtășiți cu noi acest moment de bucurie!

Recomandăm și ..

Un caz de rabie la bovine, depistat în raionul Drochia. Cadavrul animalului afectat, nimicit

Pe teritoriul Republicii Moldova a fost înregistrat un caz de rabie la o bovină din localitatea Șuri, raionul Drochia, în perioada 16 - 28 noiembrie. Despre aceasta a anunţat Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), care au prezentat situația epizootică din ţară.

🇪🇺🇲🇩Metsola: Moldova este pe drumul cel bun, iar UE va continua să…

🇪🇺🇲🇩Metsola: Moldova este pe drumul cel bun, iar UE va continua să o susţină

Un avocat riscă să stea 6 ani după gratii. Ce faptă a săvârșit

Un avocat riscă să stea până la 6 ani în închisoare pentru trafic de influență. Acesta a primit 1000 euro pentru a determina pe judecătorii din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani să stabilească o pedeapsă mai mică. Procuratura Anticorupție anunță despre remiterea în instanța...

Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

VIDEO: Trotuarele, zonă de risc sporit pentru pietoni; Sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza gheții

Trotuarele - zonă de risc sporit pentru pietoni. De dimineață, sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza stratului gros de gheață format pe drumuri. Pe multe trotuare și căi de acces în curțile blocurilor nu a fost presurat niciun gram de material...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora