Distracție și muzică la Slobozia Doamnei din Orhei: o sărbătoare dedicată hramului, cu Ionel Istrati și Enigma Romilor, din partea echipei lui Ilan Șor

spot_img
spot_img

Administrația Orheiului invită pe toată lumea la un eveniment distractiv – o sărbătoare dedicată hramului sectorului Slobozia Doamnei din municipiu. Ziua de 21 noiembrie se anunță a fi una plină de distracție și momente uimitoare pentru toți oaspeții, locuitorii municipiului și, mai ales, locuitorii acestui cartier.

La ora 16:00 va începe un program festiv cu muzică populară, care va crea o atmosferă de bucurie și sărbătoare.

De la ora 17:00 până la 18:30 – program cu daruri și surprize pentru copii.

Artiști talentați vor urca pe scenă în acea seară. La ora 18:40 va evolua interpreta Diana Stoica.

La ora 19:30 va începe partea oficială a evenimentului. Apoi, un spectacol muzical live va fi susținut de ansamblul de dansuri și cântece țigănești “Enigma Romilor”.  La ora 21:00, pe scenă va urca renumitul interpret moldovean Ionel Istrati.

La ora 21:50 va avea loc un mare foc de artificii. Apoi, sărbătoarea va continua cu un recital muzical, care va încheia această seară plină de culoare.

Nu ratați această sărbătoare emoționantă, plină de bucurie, muzică și impresii de neuitat. Vă invităm să împărtășiți cu noi acest moment de bucurie!

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora