Horoscop 21 noiembrie – SĂGETĂTOR – noi iniţiative de a vă repune în valoare

spot_img

Horoscop 21 noiembrie – o zi cu sare şi piper. Poate va trebui să dăm un test de sinceritate, sau de rezistenţă şi chiar n-am vrea să pierdem locul de onoare!

SCORPION
Se poate să vă luaţi un angajament faţă de cei care vă conduc şi să urmaţi un program calculat în aşa fel în cât să vă descurcaţi cu ce-aveţi de făcut. Sunt nişte aspecte legate de sănătate care vă cam deranjează şi aţi face bine să întrebaţi medicul ce se întâmplă.

SĂGETĂTOR
Apar noi iniţiative care vă oferă, şansa de a vă repune în valoare, că vreţi să vă reinventaţi, să faceţi şi nişte investiţii, că se conturează şi progresul pe mai multe planuri. Poate vă bate gândul să vă mutați sau să faceți o extensie a locuinței s-aveți mai mult spațiu.

CAPRICORN
Vă puteţi asocia cu nişte oameni la treabă şi să vă asiguraţi că fiecare îşi face treaba ca să nu apară discuţii în contradictoriu şi să vă luaţi banii la timp. Poate se organizează o ieşire în weekend şi plecaţi cu prietenii într-un city break deconectant.

VĂRSĂTOR
O să vă găsiţi de lucru prin alte părţi, vă luaţi toate măsurile ca să fiţi sigur dacă se respectă contractul şi o să aveţi rezultate de top – o să vă convingeţi de asta. O invitaţie la un eveniment monden şi poate vă consolidaţi relaţiile de pe scenă socială şi o să faceţi nişte alianţe.

PEŞTI
O apariţie surpriză – poate vă scoate cineva la masă în oraş şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi acea persoană, care pentru voi înseamnă foarte mult – poate. Se poate să primiţi nişte bani cu care o să umpleţi nişte goluri şi să vă mai eliberaţi de grijă unor plăti.

BERBEC
E posibil să întâlniţi pe cineva cu care să rimaţi sufleteşte şi să începeţi o frumoasă poveste de dragoste ca să vedeţi dacă puteţi fi împreună – pe viaţă. Poate vă treziţi cu bilete de avion să zburaţi undeva prin lume, măcar pentru weekend dac-o fi şi-o fi.

TAUR
O reuşită, poate primiţi un accept după ce aţi tot fost trataţi cu refuz, şi poate fi un proiect de anvergură, că Jupiter, marele benefic, e în zodia voastră. E momentul să vă îngrijiţi şi de voi şi vă faceţi nişte analize de laborator ca să vă asiguraţi că sănătatea e de fier.

GEMENI
Vă contactează cineva în speranţa c-o să puneţi umărul la un proiect care o să vă pună într-o altă lumină şi o să căpătaţi mai multe oferte de colaborare. Şefii şi-au schimbat impresia despre voi şi or să vă încredinţeze o lucrare de care-o să fiţi încântaţi şi care-o să v-aducă câştiguri.

RAC
Se poate să vă ocupaţi de o îndeletnicire care să vă destindă şi să vă mai trageţi sufletul, că a fost o perioadă încărcată şi v-o fi ajuns oboseala. Poate cochetaţi cu ideea să plecaţi în străinătate, să lucraţi sau la studii poate, deşi poate vă duceţi în vacanţă.

LEU
O să mai scoateţi bani de la saltea ca să vă mai cumpăraţi una, alta prin casă şi să vă reamenajaţi interiorul că sunt evenimente acasă, în curând. E cineva tânăr care se oferă să vă întindă o mână de ajutor, poate şi pentru că şi voi i-aţi fost de folos când s-a aflat în impas.

FECIOARĂ
Se poate să faceţi un împrumut ca să reparaţi câte ceva prin casă, poate mai luaţi şi aparatură de uz gospodăresc sau altceva pentru confortul casnic. E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii voastre, c-aveţi un pariu cu voi înşivă şi pe care vreţi să-l câştigaţi.

BALANŢA
E o oarecare agitaţie la serviciu, dar e un moment foarte bun să vă reinventaţi, c-aveţi idei, energie şi tindeţi spre nivelul superior, nu vreţi să vă plafonaţi. Sunt promisiuni de mai bine în sfera sentimentală şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi nişte responsabilităţi în plus ca să fie armonie în relaţie.

Recomandăm și ..

Autoritățile își propun să premieze promotorii integrității în sănătate

Autoritățile își propun să premieze promotorii integrității în sănătate, care vor fi selectați prin concurs.

Virgin Atlantic testează primul zbor transatlantic al unei aeronave Boeing 787 alimentată integral cu combustibil ecologic

Virgin Atlantic testează azi primul zbor transatlantic al unei aeronave Boeing 787 alimentată integral cu combustibil ecologic, obținut în principal din ulei de gătit uzat, grăsime animală reziduală și deșeuri din plante.

Situația pe drumurile naționale: La Căinari, Criuleni și Ștefan Vodă se înregistrează condiții dificile de circulație

În prezent, circulația pe toate drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă. Despre aceasta anunță Administrația de Stat a Drumurilor (ASD). „Echipele noastre de drumari depun eforturi susținute în desfășurarea lucrărilor de deszăpezire, combaterea lunecușului, răspândirea materialului antiderapant și lărgirea părții carosabile, pentru...

1 deces din cauza COVID-19 și 223 de cazuri noi de coronavirus, înregistrate în Republica Moldova

6443 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, majoritatea fiind la copii de până la 14 ani, au înregistrate în perioada 20-26 noiembrie 2023.

Elevii din 5 școli nu au mers nici marți la școală. Alte 6 instituții din Moldova au făcut lecțiile online 

Cinci instituții de învățământ general din Republica Moldova nu au activat, pe 28 noiembrie, din cauza întreruperii energiei electrice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației și Cercetării. Alte șase școli, potrivit Ministerului, au desfășurat lecțiile în regim online. Ministerul Educației a declarat că...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora