BREAKING NEWS. Ion Ceban acuză guvernarea că refuză să valideze mandatul de primar la Bubuieci

spot_img
spot_img

Ion Ceban acuză guvernarea că refuză să valideze mandatul de primar la Bubuieci. ”Ca în cazul altor primari care nu sunt pe plac guvernării, nu li se validează mandatele și sunt înlăturați fără explicații și cu grave abateri.

Asta s-a întâmplat și în cazul primarului de la Bubuieci, din partea Partidului MAN, Leonid Umaneț. Locuitorii și-au ales primarul. Organul electoral invalidează alegerile din Bubuieci doar din cauza că acolo a învins candidatul MAN în fața celui de la PAS.

Grav este și faptul că hotărârea de invalidare a fost făcută în pofida faptului că sunt mai multe contestații pe rol în instanță. Vom contesta decizia și vom informa CALM pentru luare de poziție, dar și misiunile diplomatice”.

Recomandăm și ..

„Moldova Women Forum” are loc astăzi la Chișinău. Experte și sute de femei vor fi prezente la eveniment

Chișinăul găzduiește astăzi, 13 iulie 2024, a doua ediție a „Moldova Women Forum”, la care și-au anunțat prezența peste 300 de femei din Republica Moldova, dar și invitați și invitate de peste hotare.

Editorialistul Alecu Reniţă:„Oricât am fi noi de democrați, noi trebuie să avem și responsabilitatea de a proteja această democrație”

„Oricât am fi noi de democrați, noi trebuie să avem și responsabilitate de a proteja această democrație. Noi înțelegm foarte clar că anumite slăbiciuni ale democrației sunt utilizate la maximum de serviciile secrete rusești, ” a declarat editorialistul Alecu Reniţă, deputat în Parlamentul 90 în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova....

38 de străini aflați în conflict cu legea solicită azil în Moldova. Recean: Profită de breșele din sistem pentru a rămâne la libertate

Cadrul normativ privind acodarea azilului în Republica Moldova va fi modificat, în contextul cetățenilor străini aflați în conflict cu legea care folosesc acest statut pentru a rămâne la libertate în țara noastră. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Dorin Recean în urma unei ședinței cu reprezentanții mai multor instituții ale statutului. Premierul a menționat...

Imagini spectaculoase cu nava-şcoală ”Mircea” care traversează canalul Corint pe furtună, distribuite de Ministerul Apărării / Sarcină extrem de dificilă a echipajului – VIDEO

Ministerul Apărării publică, duminică, imagini spectaculoase cu nava-şcoală ”Mircea” care traversează canalul Corint pe furtună, în condiţii grele care au făcut ca misiunea echipajului să fie dificilă.

"F1" – Primele imagini din filmul despre Formula 1 al lui Brad Pitt – VIDEO

Viitorul film al lui Brad Pitt, 60 de ani, regizat de Joseph Kosinski şi bazat pe lumea curselor de Formula 1, va fi lansat în cinematografe în 25 iunie 2025. Cu aproape un an înainte de lansarea sa, au fost prezentate primele imagini.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora