Susținătorii Evgheniei Guțul au organizat un protest în fața Judecătoriei Chișinău

spot_img

Susținătorii bașcanei Găgăuziei, Evghenia Guțul, au organizat un protest în fața Judecătoriei Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani, unde în aceste momente are loc o nouă ședință de judecată privind finanțarea ilicită a Partidului Șor, declarat neconstituțional.

Am venit pentru a le susține pe Evghenia și Svetlana, care se află sub persecuția autorităților centrale. Într-un alt mod nu poate fi interpretat acest caz ilegal, susțin simpatizanții.

Este evident că regimul încearcă încă o dată să doboare oamenii care își dovedesc dragostea pentru țară nu prin vorbe, ci prin fapte, care lucrează pentru binele poporului și se bucură de o mare susținere.

Noi susținem Bașcanul ales legal, pentru care a votat majoritatea în Găgăuzia. Oamenii au ales-o pe Evghenia Guțul, în pofida presiunilor partidului de guvernământ PAS, declară politicienii partidelor afiliate.

Sandu și gașca sa nu au fost de acord cu opinia poporului. Iată de ce se întâmplă toată această ilegalitate, inclusiv încercarea de astăzi de a ne împiedica accesul în instanța de judecată, în a cărei clădire se presupune că există o bombă și, prin urmare, este izolată. În același timp, paznicii din interiorul clădirii sunt la locul lor și nu au primit semnal de alertă cu bombă.

Vom continua să le susținem pe Evghenia și Svetlana. Împreună vom apăra legile țării noastre, care sunt ignorate cu nerușinare de actuala putere. Suntem pentru corectitudinea și imparțialitatea sistemului judiciar și le cerem judecătorilor să înceteze persecuțiile care nu au nimic de-a face cu legea!

Recomandăm și ..

În gimnaziul ”Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română

Copii refugiaților ucraineni, dar și cei ai etnicilor ucraineni din țara noastră, vor putea să-și continue studiile în limba maternă și să se integreze mai ușor în sistemul educațional din Republica Moldova. Acest lucru va fi posibil după ce în următorul an de studii,...

Marți, 25 iunie 2024, Moldova va încep oficial negocierile de aderare la UE

Prima Conferință Interguvernamentală Moldova-UE va avea loc pe 25 iunie, informează Cristina Gherasimov, ministrul Integrării Europene. “Ambasadorii țărilor membre pe lângă Uniunea Europeană au agreat, de principiu, cadrele de negociere pentru deschiderea oficială a negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Drept urmare, la...

România are două sisteme Patriot operaționale. Armata română ar putea trimite unul din ele Ucrainei

Oficial, România este apărată de două sisteme Patriot. Al doilea echipament a devenit operațional vineri, după ce militarii români au tras două rachete în poligonul Capu Midia, din județul Constanța. Patriot reprezintă cea mai mare achiziție a României de după Revoluție. Ministerul Apărării Naționale...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană pe 25 iunie

Prima conferință interguvernamentală, care este considerată începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană, va avea loc pe data de 25 iunie. Anunțul a fost făcut de Belgia, care deține în acest semestru președinția prin rotație a Uniunii Europene...

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli https://t.me/tudorulianovschi/64

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora