VIDEO: Maia Sandu a venit cu un mesaj pentru cei care au deja cetățenie europeană

spot_img
spot_img

Președinta Maia Sandu declară că votul moldovenilor pentru un Parlament European care susține aderarea Republicii Moldova la UE este important pentru întreaga țară.

Dragi moldoveni, mă adresez celor care au deja cetățenie europeană, fie că au pașaport românesc, bulgar, italian, francez sau al altui stat al Uniunii Europene.

În perioada 6-9 iunie au loc alegeri europarlamentare, iar votul moldovenilor pentru un Parlament European care susține aderarea Republicii Moldova la UE este important pentru întreaga țară.

În Republica Moldova alegerile vor fi organizate pe 9 iunie, în 52 de secții de vot, peste tot în țară, dintre care 13 – în Chișinău.

Pe 9 iunie mergeți la vot pentru a decide componența următorului Parlament European!, mai susține Președinta Maia Sandu.

Recomandăm și ..

Polonia ia în calcul să doboare rachete rusești deasupra Ucrainei

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski susține că Varșovia ia în considerare o propunere din partea Kievului de a doborî rachetele rusești care se îndreaptă spre teritoriul polonez în timp ce acestea se află încă în spațiul aerian ucrainean, scrie BBC.

Concluziile summitului NATO de la Washington: Alianţa se pregăteşte pentru un conflict direct cu Rusia

Putin nu va putea supravieţui războiului din Ucraina. Este concluzia administraţiei americane după summit-ul aniversar de la Washington. Deciziile luate de liderii NATO arată că Alianţa se pregăteşte pentru un conflict direct cu Rusia, dar şi pentru eventuale tensiuni venite dinspre China sau Iran. României i-a fost promisă securitate sporită la Marea Neagră...

Niciun strop de ploaie în acest weekend; Meteorologii anunță temperaturi de până la 40 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță prognoza meteo pentru intervalul 13-15 iulie 2024. În acest weekend, avem parte de vreme caniculară.

DRUM. Din cauza temperaturilor atmosferice înalte, drumul se beton pe traseul Bălți – Chișinău,…

DRUM. Din cauza temperaturilor atmosferice înalte, drumul se beton pe traseul Bălți - Chișinău, în apropiere de Bălți, a fost deformat. http://t.me/indexMD

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora