Accident grav în Ucraina. 14 oameni au murit, după ce o cisternă a intrat într-un microbuz

spot_img
spot_img

Accidentul a avut loc în apropierea satului Verkhiv, comunitatea Ostroh, districtul Rivne. În urma coliziunii între microbuz şi cisternă, 14 persoane au murit, inclusiv un copil de 6 ani, iar o femeie a supravieţuit.

Ihor Klymenko, ministrul de Interne, a transmis că mai multe echipaje de salvare și de poliție au ajuns la fața locului, iar operațiunile sunt în desfășurare.

De asemenea, anchetatorii fac verificări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

„Un accident teribil în regiunea Rivne. Un camion cisternă s-a ciocnit cu un microbuz. 14 persoane au fost ucise, inclusiv un copil în vârstă de 6 ani. O femeie a supraviețuit, medicii se luptă pentru viața ei.

Salvatorii și poliția lucrează la fața locului. Operațiunile de căutare sunt în desfășurare. Anchetatorii documentează incidentul și vor afla circumstanțele accidentului”, a declarat ministrul de Interne, Ihor Klymenko, potrivit pravda.com.

Accidentul a avut loc în apropierea satului Verkhiv din comunitatea Ostroh, districtul Rivne, potrivit Serviciului Regional de Stat pentru Situații de Urgență Rivne.

„Salvatorii care au ajuns la fața locului au văzut că accidentul a implicat un camion și un microbuz Mercedes Sprinter pe ruta Horodyshche-Rivne-Starokostiantyniv”, au transmis reprezentanții Serviciului Regional de Stat pentru Situații de Urgență Rivne.

accident Ucraina

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora