Un realizator de emisiuni radio care l-a intervievat pe Joe Biden spune că întrebările sale au fost mai întâi aprobate

spot_img
spot_img

Echipa lui Joe Biden a transmis o listă de întrebări unei prezentatoare radio care l-a intervievat pe președintele SUA săptămâna aceasta, după prestația sa dezastruoasă de la dezbaterea televizată.

“Întrebările mi-au fost trimise pentru aprobare. Le-am aprobat”, a declarat Andrea Lawful-Sanders, gazda emisiunii “The Source” din Philadelphia, pentru CNN.

Lawful-Sanders i-a spus lui Blackwell că a selectat personal întrebările din lista furnizată de campanie.

“Am primit mai multe întrebări, opt dintre ele, iar cele patru care au fost alese au fost cele pe care le-am aprobat”, a spus ea.

Blackwell a subliniat că atât Lawful-Sanders, cât și Earl Ingram, gazda emisiunii “The Earl Ingram Show” din Milwaukee, care l-a intervievat de asemenea pe președinte în această săptămână, i-au pus lui Biden “în esență aceleași întrebări.”

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Biden nu a negat sâmbătă că staff-ul președintelui a trimis întrebările, dar a declarat că interviurile nu au fost condiționate de acceptarea întrebărilor.

“Nu este deloc o practică neobișnuită ca persoanele intervievate să împărtășească subiectele pe care le-ar prefera. Aceste întrebări au fost relevante pentru știrile zilei – președintele a fost întrebat despre această performanță la dezbatere, precum și despre ceea ce a oferit pentru americanii de culoare”, a declarat purtătoarea de cuvânt Lauren Hitt.

“Nu condiționăm interviurile de acceptarea acestor întrebări, iar gazdele sunt întotdeauna libere să pună întrebările pe care le consideră că îi vor informa cel mai bine pe ascultătorii lor.”

Interviurile radio au avut loc într-un moment critic pentru viitorul politic al lui Biden, deoarece un număr tot mai mare de oficiali aleși, donatori și susținători democrați își exprimă îngrijorarea profundă cu privire la vârsta și capacitatea sa de a servi un al doilea mandat de președinte.

Vineri, Biden a răspuns, de asemenea, întrebărilor reporterilor și a stat de vorbă cu George Stephanopoulos de la ABC News pentru un interviu de 22 de minute axat în întregime pe vârsta și capacitatea sa de a ocupa funcția.

El va răspunde din nou întrebărilor reporterilor în timpul summitului NATO de la Washington de săptămâna viitoare.

Biden a avut unele exprimări confuze în timpul discuției sale cu Lawful-Sanders: “Sunt mândru să fiu, așa cum am spus, primul vicepreședinte – prima femeie de culoare – care servește cu un președinte de culoare, mândru să fi fost implicat cu prima femeie de culoare la Curtea Supremă”, a spus el în timpul interviului, care a fost înregistrat miercuri și difuzat joi.

Contactat pentru comentarii joi seară, un purtător de cuvânt al campaniei lui Biden a criticat “absurditatea” criticilor.

“A fost clar ce a vrut să spună președintele Biden atunci când a vorbit despre recordul său istoric, inclusiv un număr record de numiri în funcția de judecător federal”, a declarat purtătorul de cuvânt Ammar Moussa.

Observațiile lui Lawful-Sanders au venit după ce un cont de social media al campaniei lui Biden a distribuit luni o înregistrare video cu un prezentator local de știri din Virginia care spunea că campania lui Donald Trump a renunțat la un interviu după ce a cerut întrebări în avans.

Interviul era programat să aibă loc în jurul mitingului fostului președinte din Chesapeake, Virginia, a doua zi după dezbatere.

Recomandăm și ..

ENERGETICA. România intenționează să procure RED Nord, care asigură producerea energiei electrice și termice…

ENERGETICA. România intenționează să procure RED Nord, care asigură producerea energiei electrice și termice pentru municipiul Bălți și o parte din nordul Republicii Moldova. Despre această intenție a anunțat premierul român, Marcel Ciolacu. http://t.me/indexMD

FENOMEN. Moldova este în epicentrul valului de căldură sahariană, arată harta meteo europeană. Culoarea…

FENOMEN. Moldova este în epicentrul valului de căldură sahariană, arată harta meteo europeană. Culoarea neagră arată cea mai mare diferență de temperatură în această perioadă, comparativ cu anii 1991-2000. În cazul Moldovei, diferența este de 12-14 grade, maximă pe această scală. http://t.me/indexMD

horosCOP – 13 iulie: Racii se comportă ca niște martori credibili într-un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de a descifra semnele ascunse. Fiecare semn zodiacal va trebui să-și ascuțe simțurile pentru a detecta indiciile subtile ale universului. Ce revelații ne așteaptă în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile care vă vor ghida pașii în...

Week-end de vârf pentru pub-urile englezești: Fanii se pregătesc de finala Anglia – Spania din cadrul Euro 2024

Pub-urile, supermarketurile şi restaurantele din Anglia vor avea un weekend de vârf, pe măsură ce fanii se pregătesc să urmărească finala Anglia-Spania de la turneul Euro 2024 din Germania şi finalele de la Wimbledon.

Calendarul Zilei // 29 de ani de la semnarea de către Republica Moldova a documentelor de aderare la Consiliul Europei

Radio Moldova vă prezintă Calendarul Zilei - cele mai importante evenimente, pe care le consemnăm astăzi, 13 iulie.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora