Trucul de milioane | A băgat două mingi de tenis în mașina de spălat

spot_img

Te-ai obișnuit deja ca tot felul de substanțe și obiecte de prin casă să îți fie de folos în diverse moduri. Bicarbonatul, pasta de dinți, bureții sau lămâile sunt deja banale. Dar mai puțin obișnuite sunt mingile de tenis, care pot avea utilizări surprinzătoare.

Masează tălpile sau mijlocul
Pune două mingi pe podea și treci ușor cu tălpile pe deasupra lor. Datorită cauciucului elastic, mingile de tenis sunt excelente pentru masajul picioarelor. Dacă ai purtat tocuri toată ziua, un astfel de masaj rapid te ajută să uiți de durere. De asemenea, poți folosi o minge de tenis și pentru masajul spatelui, în zona mijlocului, unde apar cel mai adesea durerile.

Ascunzători ingenioase
Taie cu un briceag foarte ascuțit o fantă subțire într-o minge de tenis veche și ascunde în ea bani, bijuterii sau obiecte mici pe care nu vrei să le găsească nimeni.

Pune două mingi de tenis în mașina de spălat atunci când bagi rufele
Mingile împiedică rufele să se lipească între ele atunci când le speli și previn încrețiturile și pliurile. Și nu este nevoie să calci după spălare.

Principalul lucru este să pui bilele în tambur în timpul procesului de uscare, nu în timpul spălării, pentru a obține acest efect.

De asemenea, bilele îmbunătățesc consistența detergentului, astfel încât acesta se spală mai bine și nu lasă dungi albe pe haine.

Bilele sparg puful sau materialul sintetic, împiedică umplutura să se rostogolească în interiorul jachetei de puf, iar produsul își păstrează aspectul și după spălare.

Jucării pentru animale
Ai un câine sau o pisică? Păstrează mingile de tenis vechi pentru ei, să vă jucați împreună. Câinii, în mod deosebit, sunt mari amatori de mingi, să alerge după ele și să le prindă, când ieșiți la iarbă verde.

Pentru scaunele de pe terasă
Montează câte o minge de tenis găurită la fiecare picior al scaunelor de metal, să nu mai zgârie parchetul sau să nu mai scoată sunete ascuțite când le muți locul. Sunt potrivite pentru scaunele sau băncile din metal pe care le păstrezi în grădină sau pe terasă.

Recomandăm și ..

Un student de 18 ani din Rusia riscă 10 ani de închisoare pentru că a criticat RĂZBOIUL din Ucraina. Este cel mai tânăr rus judecat

Procesul unui student de 18 ani, cel mai tânăr rus judecat pentru răspândirea de „informaţii false” despre armata rusă, a început luni la Odinţovo, o suburbie în vestul Moscovei, notează Digi24.ro.

Echipa Laolaltă te invită la Marșul de noapte „LAOLALTĂ mai în siguranță”

Cartiere întunecate, alei neiluminate – cu toții am simțit la un moment dat că nesiguranța ne însoțește în călătoriile noastre nocturne. La nivel mondial, statisticile arată că femeile și fetele se simt cel mai des în pericol, atunci când merg pe stradă, în special...

O fată de 15 ani din raionul Drochia, dispărută de peste o lună

Poliția solicită sprijinul cetățenilor în vederea găsirii unei fete de 15 ani din satul Popeștii de Jos, raionul Drochia, anunță Inspectoratul General al Poliție marți, 28 noiembrie, la peste o lună de la dispariția tinerie. „Acum o săptămână am fost sesizați că minora a...

„Tânărul decedat avea 18 ani”. Noi detalii despre persoana găsită moartă lângă fostul „Hotel Național” | VIDEO

Un tânăr de 18 ani a fost găsit fără suflare lângă fostul Hotel Național din Capitală. Poliția spune că a fost sesizată în această dimineață, după ora 07:00.    NATALIA STATI, ofițerul de presă al Poliției Capitalei: „Medicii de pe ambulanță au comunicat angajaților Poliției că...

ULTIMA ORĂ! Proces penal pe cazul decesului a doi soți, aflați în…

ULTIMA ORĂ! Proces penal pe cazul decesului a doi soți, aflați în mașina acoperită cu zăpadă.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora