Descoperire șocantă a unei mame care pregătea cina pentru copiii ei. Ce a găsit femeia în cuptor

spot_img

O femeie care locuiește într-o casă deținută de Consiliul Local din Leicester, a avut parte de o descoperire șocantă atunci când a deschis cuptorul, în timp ce pregătea cina pentru copiii ei.

Femeia, care dorește să fie numită Victoria, a avut în mod persistent probleme cu șobolanii și șoarecii, după ce s-a mutat în casa deținută de Consiliul Local al orașului Leicester, în decembrie 2021, relatează Leicestershire Live, citată de Mirror.

„De când m-am mutat, am avut șoareci care alergau constant. Erau peste tot, chiar și în dormitoarele copiilor mei. A fost îngrozitor. Nu poți dormi din cauza șoarecilor care ronțăie ușa și aleargă peste tot. Copiii mei nu pot alerga, pentru că șoarecii sunt peste tot. Nu avem mobilier. Nu avem nimic în casă, pentru că șobolanii au mâncat totul”, a spus Victoria.

Tânăra de 22 de ani a mărturisit că totul i-a ajuns la saturație atunci când, în urmă cu câteva săptămâni, a găsit un șobolan viu în cuptorul ei, în timp ce încerca să pregătească cina pentru cei doi copii ai săi, în vârstă de trei ani.

„Când am deschis cuptorul pentru le găti copiilor mei, șobolanul încerca să iasă. Așa că am închis rapid cuptorul și l-am strigat pe partenerul meu să vină să-l ia de acolo. A fost nevoie ca șobolanul să ajungă în cuptor pentru ca autoritățile să ne mute într-un hotel. Atât de rău a trebuit să fie ca să ne mute de acolo.
Șoarecii și șobolanii sunt peste tot în bloc, aleargă peste tot. Au pus otravă, dar șobolanii nu mor”, a mai spus Victoria.

Victoria, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, spune că apartamentul are și o problemă cu mucegaiul, care i-a îmbolnăvit pe toți membri familiei.

Consiliul a fost de acord să mute familia într-un hotel ca măsură temporară și, după ce femeia a dat un interviu pentru LeicestershireLive, autoritățile au luat legătura cu Victoria și au anunțat-o că intenționează să o mute definitiv într-o altă casă și să o ajute financiar.

Recomandăm și ..

Ce salariu are Macron; Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicată într-un gest fără precedent

Emmanuel Macron a fost nevoit să facă public salariul lunar pe care îl câștigă în calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Dacă remunerația șefului statului era deja cunoscută, publicarea acestei fișe de salariu este fără precedent, relatează presa franceză.

Moartea președintelui iranian: Erdogan anunță o zi de doliu național în Turcia

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Număr record de femei, angajate în câmpul muncii, în 2023. Buzu: „Sper să înregistrăm rezultate și mai bune”

Numărul femeilor din Republica Moldova, angajate în câmpul muncii, a atins valori record, în anul precedent. Datele Ministerului Muncii și Protecției Sociale arată că, în 2023, au fost angajate cu peste 23 de mii mai multe femei decât în 2022 și cu aproape 17...

Mama Mădălinei Cojocari şi-a recunoscut vina în faţa instanţei. Riscă să fie deportată din Carolina de Nord

Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei. Aceasta își recunoște vina pentru că nu a raportat la timp dispariția, iar acum riscă deportarea, după ce anterior pledase nevinovată, scrie libertate.ro cu...

LIVE TEXT/ Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului”. Rezultatele celei de-a 22-a întruniri a Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei....

UPDATE 21: 55 Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului” Secretarul american al Apărării a subliniat unitatea tuturor membrilor Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei și a subliniat determinarea acestora de a face față amenințărilor din...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora