Descoperire șocantă a unei mame care pregătea cina pentru copiii ei. Ce a găsit femeia în cuptor

spot_img

O femeie care locuiește într-o casă deținută de Consiliul Local din Leicester, a avut parte de o descoperire șocantă atunci când a deschis cuptorul, în timp ce pregătea cina pentru copiii ei.

Femeia, care dorește să fie numită Victoria, a avut în mod persistent probleme cu șobolanii și șoarecii, după ce s-a mutat în casa deținută de Consiliul Local al orașului Leicester, în decembrie 2021, relatează Leicestershire Live, citată de Mirror.

„De când m-am mutat, am avut șoareci care alergau constant. Erau peste tot, chiar și în dormitoarele copiilor mei. A fost îngrozitor. Nu poți dormi din cauza șoarecilor care ronțăie ușa și aleargă peste tot. Copiii mei nu pot alerga, pentru că șoarecii sunt peste tot. Nu avem mobilier. Nu avem nimic în casă, pentru că șobolanii au mâncat totul”, a spus Victoria.

Tânăra de 22 de ani a mărturisit că totul i-a ajuns la saturație atunci când, în urmă cu câteva săptămâni, a găsit un șobolan viu în cuptorul ei, în timp ce încerca să pregătească cina pentru cei doi copii ai săi, în vârstă de trei ani.

„Când am deschis cuptorul pentru le găti copiilor mei, șobolanul încerca să iasă. Așa că am închis rapid cuptorul și l-am strigat pe partenerul meu să vină să-l ia de acolo. A fost nevoie ca șobolanul să ajungă în cuptor pentru ca autoritățile să ne mute într-un hotel. Atât de rău a trebuit să fie ca să ne mute de acolo.
Șoarecii și șobolanii sunt peste tot în bloc, aleargă peste tot. Au pus otravă, dar șobolanii nu mor”, a mai spus Victoria.

Victoria, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, spune că apartamentul are și o problemă cu mucegaiul, care i-a îmbolnăvit pe toți membri familiei.

Consiliul a fost de acord să mute familia într-un hotel ca măsură temporară și, după ce femeia a dat un interviu pentru LeicestershireLive, autoritățile au luat legătura cu Victoria și au anunțat-o că intenționează să o mute definitiv într-o altă casă și să o ajute financiar.

Recomandăm și ..

Vot în Parlamentul de la București: a fost adoptată o rezoluție privind perspectiva europeană a Moldovei, Ucrainei, Georgiei şi Balcanilor de Vest

Parlamentul României a adoptat o rezoluţie, pe 28 noiembrie, cu privire la perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei şi Balcanilor de Vest, relatează Agerpres.ro. Prin această rezoluţie, Parlamentul de la București „îşi reiterează sprijinul deplin pentru avansarea integrării europene a Ucrainei, Republicii Moldova...

POLITICĂ. Liderul partidului „Renaștere”, Natalia Parasca acuză guvernarea că “și-a părăsit rațiunea”.…

POLITICĂ. Liderul partidului „Renaștere”, Natalia Parasca acuză guvernarea că "și-a părăsit rațiunea”. Ea a criticat proiectul Strategiei Națională de Securitate, care identifică Rusia ca "o amenințare". Parasca liderii de la Chișinău de "subminare a colaborării și relațiilor de vecinătate", considerând poziția anti-rusă ca fiind...

24 de localități rămân fără lumină. Premier Energy: Atenție maximă la cablurile rupte!

Din cauza vântului puternic și ninsorii, 24 de localități din țară rămân fără energie electrică la această oră. Despre aceasta anunță Premier Energy Distribution. „Continuă lucrările de realimentare cu energie electrică a consumatorilor afectați de intemperie din raioanele de centru și sud ale țării....

Președinta partidului „Renaștere” avertizează asupra amenințării la adresa neutralității Moldovei în noua Strategie de Securitate Națională

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, critică vehement deciziile recente ale Parlamentului Moldovei, acuzând puterea politică a țării că și-au ”părăsit rațiunea”. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea privind discuțiile asupra proiectului de Strategie Națională de Securitate ce identifică Rusia ca o amenințare. Parasca acuză liderii politici, inclusiv...

Un caz de rabie la bovine, depistat în raionul Drochia. Cadavrul animalului afectat, nimicit

Pe teritoriul Republicii Moldova a fost înregistrat un caz de rabie la o bovină din localitatea Șuri, raionul Drochia, în perioada 16 - 28 noiembrie. Despre aceasta a anunţat Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), care au prezentat situația epizootică din ţară.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora