Campion la box închis pentru că tortura … arici

spot_img

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, campion la box și fost soldat, a fost condamnat la închisoare pentru că tortura arici.

Fostul soldat Richard Coyle a fost prins de Poliție dezbrăcat, în timp ce stătea lângă un arici vizibil rănit și plin de sânge.

El a pledat vinovat pentru „provocarea de suferințe evitabile unui animal protejat, de cruzime față de un mamifer sălbatic și de încălcarea unui ordin de descalificare”.

Nu este prima condamnare de acest fel pentru bărbat. El a mai fost închis timp de aproape șase luni pentru că i-a rupt picioarele unui arici, după care i-a dat foc.

De această dată, bărbatul a fost condamnat pentru că a torturat un arici într-un camping. O femeie a sunat la Poliție pentru a-l reclama.

Când ofițerii au ajuns la fața locului, l-au găsit pe bărbat stând dezbrăcat lângă un arici mort, acoperit de ceară și cu nasul și picioarele rupte. El ținea în mâini o lumânare, o foarfecă și un cuțit.

Polițiștii spun că în camping se simțea miros de carne și de păr ars, relatează Wales Online.

„Este doar un nenorocit de arici. Are purici”, a spus bărbatul după ce a fost arestat. El a susținut inițial că cineva a aruncat ariciul la el în cort, fiind deja rănit.

Bărbatul a mai fost închis în trecut pentru uciderea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, pe care l-a pus la pământ cu o lovitură de pumnt. Victima a murit la spital din cauza unei hemoragii la creier.

Conform avocatului său, bărbatul suferă de PTSD, o tulburare de stres post-traumatic care apare la unele persoane care au trecut printr-un eveniment șocant. Din cauza problemelor, bărbatul a devenit în timp dependent de droguri și alcool.

„A fost o impunere deliberată și sadică a durerii asupra unui animal lipsit de apărare supus unei cruzimi îngrozitoare. A fost un caz cât se poate de crud și o imagine în oglindă a infracțiunii anterioare”, a afirmat judecătorul.

Bărbatul și-a pierdut dreptul de a aavea un animal de companie pentru următorii 20 de ani.

Recomandăm și ..

Japonia: O lingură electrică, premiată cu Ig Nobel a fost pusă în vânzare

Gigantul japonez al băuturilor Kirin Holdings a început să vândă o lingură electrică despre care cercetătorii susțin că poate promova o alimentație mai sănătoasă prin accentuarea gustului sărat fără adăugarea de sare, informează Reuters. Lansarea de luni a produsului marchează prima comercializare a tehnologiei care...

Ce salariu are Macron; Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicată într-un gest fără precedent

Emmanuel Macron a fost nevoit să facă public salariul lunar pe care îl câștigă în calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Dacă remunerația șefului statului era deja cunoscută, publicarea acestei fișe de salariu este fără precedent, relatează presa franceză.

Moartea președintelui iranian: Erdogan anunță o zi de doliu național în Turcia

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Număr record de femei, angajate în câmpul muncii, în 2023. Buzu: „Sper să înregistrăm rezultate și mai bune”

Numărul femeilor din Republica Moldova, angajate în câmpul muncii, a atins valori record, în anul precedent. Datele Ministerului Muncii și Protecției Sociale arată că, în 2023, au fost angajate cu peste 23 de mii mai multe femei decât în 2022 și cu aproape 17...

Mama Mădălinei Cojocari şi-a recunoscut vina în faţa instanţei. Riscă să fie deportată din Carolina de Nord

Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei. Aceasta își recunoște vina pentru că nu a raportat la timp dispariția, iar acum riscă deportarea, după ce anterior pledase nevinovată, scrie libertate.ro cu...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora