Britney Spears a fost lovită de bodyguardul unui baschetbalist cunoscut. Artista a căzut la pământ

spot_img

Birtney Spears a fost lovită de unul dintre membrii echipei de securitate a baschetbalistului Victor Wembanyama, miercuri seară, într-un restaurantul unui hotel.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani se afla la restaurantul unui hotel din Las Vegas alături de soțul ei, Sam Asghari, și de alte două persoane, scrie metro.co.uk.

Birtney l-a observat pe sportivul în vârstă de 19 ani și s-a îndreptat spre el, sperând să facă o poză împreună.

Artista l-ar fi atins pe umăr pe baschetbalist, moment în care unul dintre bodyguarzii săi a intervenit și ar fi lovit-o cu palma. Britney ar fi căzut la pământ.

Aceasta s-a întors la masa ei și s-a liniștit după ce bodyguardul și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

„Înțelegi și tu cum e când ești înconjurat de fani”, i-ar fi spus acesta.

Echipa ei a depus o plângere la poliția din Las Vegas.

Recomandăm și ..

🇪🇺🇲🇩Metsola: Moldova este pe drumul cel bun, iar UE va continua să…

🇪🇺🇲🇩Metsola: Moldova este pe drumul cel bun, iar UE va continua să o susţină

Un avocat riscă să stea 6 ani după gratii. Ce faptă a săvârșit

Un avocat riscă să stea până la 6 ani în închisoare pentru trafic de influență. Acesta a primit 1000 euro pentru a determina pe judecătorii din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani să stabilească o pedeapsă mai mică. Procuratura Anticorupție anunță despre remiterea în instanța...

Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

VIDEO: Trotuarele, zonă de risc sporit pentru pietoni; Sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza gheții

Trotuarele - zonă de risc sporit pentru pietoni. De dimineață, sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza stratului gros de gheață format pe drumuri. Pe multe trotuare și căi de acces în curțile blocurilor nu a fost presurat niciun gram de material...

PRĂPĂD pe un drum din România. O platformă auto cu mașini Tesla, spulberată de un camion ce transporta automobile second hand (FOTO)

Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora