Un bucătar mexican riscă nouă ani de închisoare după ce a gătit un … crocodil

spot_img

Bucătarul mexican Regio Parrillero s-a confruntat cu reacții negative după ce a distribuit pe rețelele sociale un videoclip în care a gătit un crocodil pe grătar, înainte de a pune carnea într-un taco.

Fanii influencer-ului spun că acesta riscă să fie condamnat la nouă ani de închisoare, deoarece această specie de crocodil este pe cale de dispariție, conform Daily Star.

În postările facute publice, mexicanul le arată celor celor 781.000 de urmăritori ai săi cum a pregătit crocodilul pentru consum.

El a acoperit reptila cu un amestec de condimente înainte de a o pune pe grătar. Ulterior, a pus carnea gătită într-un taco.

“Acest crocodil nu este pe cale de dispariție, provine din Tabasco. Carnea sa este destinată consumului uman. În multe părți din Mexic și în alte părți din Statele Unite, consumul de crocodil este foarte obișnuit, fie că este prăjit sau afumat. După cum puteți vedea, are o carne albă și foarte fragedă, care îmi amintește de textura unui file de pește. Are un gust asemănător cu cel al puiului, dar cu o textură diferită. Am făcut niște taco pentru a-l încerca și am sigilat restul în vid”, a spus el.

Urmăritorii nu au fost impresionați de preparatul celebrului bucătar și i-au lăsat o serie de comentarii negative precum:

“Este tot o reptilă. Reptilele nu sunt comestibile, indiferent de argumentele pe care le aduceți”, a reacționat un utilizator.

Animalul gătit de acesta pare a fi un crocodil “Morelet”, o specie protejată în Mexic, conform World Land Trust.

Rămâne neclar cum a ajuns celebrul bucătar în posesia animalului.

Recomandăm și ..

În gimnaziul ”Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română

Copii refugiaților ucraineni, dar și cei ai etnicilor ucraineni din țara noastră, vor putea să-și continue studiile în limba maternă și să se integreze mai ușor în sistemul educațional din Republica Moldova. Acest lucru va fi posibil după ce în următorul an de studii,...

Marți, 25 iunie 2024, Moldova va încep oficial negocierile de aderare la UE

Prima Conferință Interguvernamentală Moldova-UE va avea loc pe 25 iunie, informează Cristina Gherasimov, ministrul Integrării Europene. “Ambasadorii țărilor membre pe lângă Uniunea Europeană au agreat, de principiu, cadrele de negociere pentru deschiderea oficială a negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Drept urmare, la...

România are două sisteme Patriot operaționale. Armata română ar putea trimite unul din ele Ucrainei

Oficial, România este apărată de două sisteme Patriot. Al doilea echipament a devenit operațional vineri, după ce militarii români au tras două rachete în poligonul Capu Midia, din județul Constanța. Patriot reprezintă cea mai mare achiziție a României de după Revoluție. Ministerul Apărării Naționale...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană pe 25 iunie

Prima conferință interguvernamentală, care este considerată începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană, va avea loc pe data de 25 iunie. Anunțul a fost făcut de Belgia, care deține în acest semestru președinția prin rotație a Uniunii Europene...

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli https://t.me/tudorulianovschi/64

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora