Un bucătar mexican riscă nouă ani de închisoare după ce a gătit un … crocodil

spot_img

Bucătarul mexican Regio Parrillero s-a confruntat cu reacții negative după ce a distribuit pe rețelele sociale un videoclip în care a gătit un crocodil pe grătar, înainte de a pune carnea într-un taco.

Fanii influencer-ului spun că acesta riscă să fie condamnat la nouă ani de închisoare, deoarece această specie de crocodil este pe cale de dispariție, conform Daily Star.

În postările facute publice, mexicanul le arată celor celor 781.000 de urmăritori ai săi cum a pregătit crocodilul pentru consum.

El a acoperit reptila cu un amestec de condimente înainte de a o pune pe grătar. Ulterior, a pus carnea gătită într-un taco.

“Acest crocodil nu este pe cale de dispariție, provine din Tabasco. Carnea sa este destinată consumului uman. În multe părți din Mexic și în alte părți din Statele Unite, consumul de crocodil este foarte obișnuit, fie că este prăjit sau afumat. După cum puteți vedea, are o carne albă și foarte fragedă, care îmi amintește de textura unui file de pește. Are un gust asemănător cu cel al puiului, dar cu o textură diferită. Am făcut niște taco pentru a-l încerca și am sigilat restul în vid”, a spus el.

Urmăritorii nu au fost impresionați de preparatul celebrului bucătar și i-au lăsat o serie de comentarii negative precum:

“Este tot o reptilă. Reptilele nu sunt comestibile, indiferent de argumentele pe care le aduceți”, a reacționat un utilizator.

Animalul gătit de acesta pare a fi un crocodil “Morelet”, o specie protejată în Mexic, conform World Land Trust.

Rămâne neclar cum a ajuns celebrul bucătar în posesia animalului.

Recomandăm și ..

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a murit în condiții suspecte

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a încetat brusc din viaţă luni. Potrivit informaţiilor oficiale, Nikolai Vasev, care avea 42 de ani, a murit în urma unui atac de cord. Decesul a fost comunicat oficial de către bancă printr-un comunicat...

Iarna în R. Moldova: Cinci instituții de învățământ nu au activat astăzi, iar alte șase au desfășurat lecții în regim online

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza deconetării de la energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, informează Ministerul Educației și Cercetării, scrie Deschide.MD. Potrivit MEC, instituțiile...

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a…

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a fost făcut de către liderul PN din clinica medicală din Germania.

Cum să protejăm animalele pe timpul iernii? ANSA vine cu un șir de recomandări

Iarna este tot mai aproape, un anotimp extrem de dificil pentru animalele domestice. Frigul, umiditatea, gheața, alimentația necorespunzătoare și lipsa de activitate, pot cauza anumite probleme de sănătate animalelor. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a emis un șir de recomandări pentru...

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS “a intrat în perioada…

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS "a intrat în perioada protestelor", spune Irina Vlah, care a lansat recent "Platforma Moldova".

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora