5 meserii bine plătite în Germania pe care nimeni nu vrea să le facă

spot_img

Meserii bine plătite în Germania – Mulţi oameni îşi aleg locul de muncă în funcție de potențialul de câștig. Mulți bani înseamnă adesea că jobul este popular.

Dar nu este întotdeauna cazul. În unele profesii poți câștiga bani buni, din păcate există activități pe care nimeni nu vrea să le facă. Vă prezentăm cinci locuri de muncă care sunt plătite bine, dar sunt încă nepopulare.

Meserii bine plătite în Germania: munca pe care nimeni nu vrea să o facă

Există multe profesii în Germania unde se câştigă foarte bine fără să fie nevoie de studii universitare. Este o mare surpriză că cererea este foarte mică pentru aceste profesii. Nimeni nu vrea să facă aceste meserii. Portalul „Kununu” a analizat ofertele exacte de locuri de muncă pe baza evaluărilor utilizatorilor.

Ca specialist în reciclare și managementul deșeurilor, trebuie să te trezești devreme. Cu toate acestea, vei fi apoi liber din nou la începutul după-amiezii. Lucrezi de obicei într-o echipă cu un total de trei persoane în mașină. Poți negocia un salariu mai mare dacă ai permis de conducere camion. Salariul exact depinde de diverși factori, cum ar fi orașul în care lucrezi. La început de carieră, este posibil un salariu mediu brut anual de circa 44.300 euro. Cu peste nouă ani de experiență profesională, sunt imaginabile câștiguri de circa 52.400 de euro pe an.

  • Operator Pompe funebre – 43.900 euro,
  • Măcelar – 45.100 euro,
  • Specialist in reciclare si managementul deseurilor – 52.392 euro,
  • Planificator TV – 81.900 euro,
  • Pastor – 86.100 euro

Nu este pentru toată lumea, dar este foarte bine plătită

A fi față în faţă cu moartea tot timpul la locul de muncă poate fi obositor. Ca operator de pompe funebre, ai nevoie cu siguranță de multă empatie. Dacă ai și un talent pentru organizare, acest job poate fi pentru tine. În funcție de experiența ta profesională, poți câștiga până la 43.900 de euro.

Măcelar

Potrivit site-ului Kununu, din punct de vedere al câștigurilor, munca unui măcelar este și ea foarte atractivă. Salariul mediu în această profesie este de 32.500 de euro, iar de-a lungul anilor poate crește până la aproximativ 49.200 de euro pe an. Este un fapt că tot mai mulți oameni mănâncă mai conștient și acordă importanță produselor regionale și bunăstării animalelor, dar meseria de măcelar este rezistentă la noile tendințe. Este adevărat însă că această muncă este extrem de grea.

Planificator TV: compilare de programe și emisiuni

Planificatorii TV sunt responsabili, printre altele, de alcătuirea programului TV. Aici este posibil un salariu maxim de până la 81.900 de euro pe an. Cu toate acestea, Kununu înregistrează aici fluctuații salariale foarte semnificative. În funcție de angajator și de experiența profesională, salariul anual în această profesie începe de la 31.100 de euro.

Pastor

Dacă ești în căutarea unei vocații cu un viitor sigur și o răsplată bună, o poți găsi în Biserică. Deși nu poţi să devii preot sau pastor pentru bani, perspectivele de câștig sunt bune. Ca pastor în Germania poți câștiga în jur de 86.000 de euro pe an. Potrivit Kununu, poți câștiga 36.200 de euro la începutul carierei. Mai mult, atât Biserica catolică, cât și cea protestantă suferă de un deficit uriaș de cler. Unul dintre dezavantajele acestui job poate fi perioada lungă de pregătire. În Germania, un viitor pastor trebuie să finalizeze opt ani de studiu.

Recomandăm și ..

O persoană implicată în desenarea stelei lui David în Paris, membru al grupării Șor pentru destabilizarea situației din ţară

Unul dintre cetăţenii moldoveni care au fost implicaţi în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, Franța, ar fi aceeași persoană care anterior a fost implicată în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul „Șor”.

FOTO Zeci de muncitori au grijă de infrastructura drumurilor din Chișinău. Câte autospeciale are în dotare „Exdrupo”

Înființată cu aproape 60 de ani în urmă, Regia „EXDRUPO” este entitatea care are grijă de infrastructura orașului Regia „Exploatarea drumurilor şi podurilor”, prescurtat „EXDRUPO” , este o întreprindere municipală înfiinţată la 1 aprilie 1964. Pe parcurs, numele întreprinderii a avut de suferit câteva schimbări, dar la...

🚨 Unul din cei patru cetățeni moldoveni suspectați că se află în…

🚨 Unul din cei patru cetățeni moldoveni suspectați că se află în spatele provocărilor în care au apărut desene cu Steaua lui David pe mai multe ziduri din Paris, a fost implicat și în protestele organizate de fugarul Ilan Șor, la Chișinău. Un anunț...

Zguduieli, la nivel înalt: Premierul Recean și-a anulat un briefing, cu 20 de minute înainte de a începe

Premierul Dorin Recean a anulat briefing-ul de presă anunțat pentru astăzi, cu 20 de minute până a-l începe. Întâlnirea cu presa era planificată pentru ora 14:30, potrivit anunțul lui Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Cinci instituţii de învățământ general nu au activat astăzi din cauza lipsei energiei electrice. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online

Din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile, cinci instituţii de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie. Anunţul a fost făcut de Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora