Irina Rimes, în lacrimi din cauza lui Tudor Chirilă. S-a întâmplat la Vocea României

spot_img

Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost jurații care s-au tachinat de-a lungul timpului, la emisiunea Vocea României, punând în plan secund de multe ori poveștile de pe scenă. Cântăreața din Republica Moldova a spus adevărul despre relația lor.

Colegi de platou, Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au înțepat de-a lungul timpului la Vocea României, totul culminând cu vorbe dure și lacrimi. Telespectatorii au trăit cu senzația că replicile pe care și le-au aruncat antrenorii au fost regie, dar se pare că au fost autentice.

Scandal netrucat între Irina Rimes și Tudor Chirilă

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Irina Rimes a recunoscut că Tudor Chirilă i-a provocat clipe de suferință. Cei doi au vorbit despre fenomenul bullying-ului, moment care a dus la șicane.

Pentru Irina, lupta cea mai mare pentru ea a fost să își dovedească sieși că poate, i-a mărturisit artista lui Mihai Morar. A dorit ca în ultima perioadă să nu o mai afecteze atât de mult ce spun ceilalți. Cu excepția unui episod care a iscat o ceartă pe față cu Tudor Chirilă de față, cu producătorii de la PRO TV, dar și publicul din sală.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Chirilă nu își arată sentimentele

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a dezvăluit Irina Rimes despre disputa sa cu Tudor Chirilă.

Totodată, artista basarabeancă a mai spus că, în mod firesc, nu se poate supăra pe Tudor Chirilă atunci când este tachinată de acesta. Irina crede că nonconformistul artist o respectă și o iubește în felul său, desi nu își arată sentimentele.

Recomandăm și ..

😂Și atunci când credeam că prostia are o limită, apare știrea celor…

😂Și atunci când credeam că prostia are o limită, apare știrea celor de la TV8 care îmi dă peste cap crezul și îmi confirmă că produsele celor de la Facultatea de Jurnalism de la USM (gen copy-paste, aka Maria Emilia-Hîncu) nu au limită la...

Bilanț COVID: 223 de cazuri noi și un deces, înregistrate în ultima săptămână

În perioada 20-26 noiembrie, în R. Moldova au fost înregistrate 223 de cazuri de COVID-19, înregistrând o descreștere cu 17,4% comparativ cu săptămâna precedentă. Datele sunt prezentate de Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Potrivit ANSP, în rândul copiilor de până la 14 ani s-au înregistrat 26 de...

,,S-a dorit denigrarea imaginii Republicii Moldova”. Poliția a anunțat cine ar fi moldoveanul care a desenat stelele lui David pe mai multe clădiri din Paris

Unul dintre cetăţenii moldoveni care au fost implicaţi în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, Franța, ar fi aceeași persoană care anterior a fost implicată în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul „Șor”.

Şi-a aflat SENTINŢA. Un bărbat de 55 de ani, condamnat la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor și huliganism agravat

Un bărbat de 55 de ani, a fost recunoscut vinovat de tentativă de omor și huliganism agravat, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora