Mii de locuri de muncă în Spania. Salarii de până la 3.000 de euro

spot_img

Autoritățile din Spania anunță că sunt mii de locuri de muncă disponibile în Madrid. De asemenea, companiile private sunt interesate să angajeze forță de muncă, salariile oferite depășind 2.500 de euro.

Madrid, capitala Spaniei, oferă mii de locuri de muncă vacante pentru această lună iulie. Mai exact, comunitatea Madrid anunță peste 5.000 de oferte noi de locuri de muncă prin portalul său de angajare, „Empléate” al Serviciului Public de Stat pentru Ocuparea Forței de Muncă (SEPE), dar și în anunțuri postate pe portaluri private de angajare.

Cele mai multe dintre aceste oferte includ contracte permanente de muncă și oferă salarii care pot depăși 2.500 de euro brut pe lună. Angajatorii specifică și cum pot românii interesați să candideze la aceste joburi.

Mii de locuri de muncă vacante în iulie la Madrid

Pe lângă ofertele menționate anterior pe portalul Serviciului Public de Stat pentru Ocuparea Forței de Muncă, există mult mai multe oportunități de angajare disponibile.

Potrivit portalului de angajare Infojobs, pe parcursul lunii iunie s-au înregistrat până la 61.435 de posturi vacante pe această platformă. Potrivit unui comunicat emis de companie, cele mai solicitate profiluri sunt în zona comercial și vânzări, serviciu clienți și profesii, arte și meserii. Aceste categorii reprezintă 39% din totalul posturilor vacante oferite în regiunea Madrid, cu un total de 9.400 de posturi, 7.460, respectiv 7.400.

Oferte de muncă disponibile la Madrid

Dintre ofertele înregistrate de portalul de angajare al Comunităţii Madrid, 505 provin de la portalul de angajare al Comunităţii Madrid, 62 de la consiliul municipal şi până la 2.862 de la portalul SEPE „Empléate”. Multe dintre aceste posturi vacante oferă contracte de muncă cu normă întreagă, cu program de luni până vineri. Salariile pentru contractele cu normă întreagă variază între 1.100 și 2.931 de euro brut pe lună.

Pe lângă serviciile publice de angajare a forței de muncă, există numeroase companii private care oferă alte oportunități de angajare atât în ​​capitală, cât și în comunitate. Mai jos sunt menționate câteva dintre companiile care în prezent caută personal pentru a începe lucrul chiar din în această lună, potrivit ziarulromanesc.

5 meserii bine plătite în Germania pe care nimeni nu vrea să le facă

Recomandăm și ..

PRĂPĂD pe un drum din România. O platformă auto cu mașini Tesla, spulberată de un camion ce transporta automobile second hand (FOTO)

Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu.

Un avocat, deferit justiției; A pretins 1000 de euro de la client, pretinzând că e nevoie de mită în proces

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a unui avocat, fiindu-i incriminată săvârșirea infracțiunii de trafic de influență

🛑Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare a decis inițierea…

🛑Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare a decis inițierea procedurii administrative în vederea efectuării controlului complex privind verificarea respectării legislației aferente domeniului pieței de capital de către societatea de investiții BC ”Victoriabank” SA, pentru perioada de activitate 1 decembrie 2020–1 decembrie...

Parlamentul României a adoptat o rezoluție cu privire la perspectiva europeană a R. Moldova, Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului României a adoptat marți, 28 noiembrie, cu majoritate de voturi, o rezoluţie privind perspectiva europeană a R. Moldova, Ucrainei, Georgiei şi Balcanilor de Vest. Textul proiectului a fost agreat cu Ministerul Afacerilor Externe de la București,...

Dani Alves a primit o nouă lovitură! Cererea de eliberare i-a fost refuzată pentru a treia oară

Dani Alves (40 de ani), fostul jucător al naționalei Braziliei, este în închisoare din luna ianuarie, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora