Salariul lui Smiley, la PRO TV. Andreea Esca are motive de invidie

spot_img

S-a aflat care este salariul lui Smiley de la PRO TV. Artistul câștigă o sumă mare de bani pentru emisiunile „Vocea României” și „Românii au talent” și îi face concurență prezentatoarei Andreeei Esca.

Smiley este prezentatorul emisiunii „Românii au talent”, alături de Pavel Bartoș, dar și unul dintre jurații competiției „Vocea României”. Soțul Ginei Pistol câștigă o sumă uriașă de bani de la PRO TV.

Smiley ar încasa dela PRO TV 50.000 de euro/lună, mult mai mult ca colega de breaslă, Andreea Esca, care ar câștiga aproximativ 10.000 euro pe lună. Artistul primește pe zi 1.650 de euro, echivalentul a 8.167 lei/ zi, un salariu la care mulți români doar visează.Fiecare sezon Românii au Talent durează aproximativ trei luni (din momentul preselecțiilor până în finală). Ceea ce înseamnă că Smiley încasează 150.000 de euro într-un singur sezon, potrivit Cancan.

Adevărata sursă de venit a lui Smiley

Smiley câștigă sume mari de bani și din firmele Ha Ha Ha Production, Ha Ha Ha Music Production şi IV Clothing. El a încasat peste 9,66 de milioane de lei în anul 2021, cu peste 7% mai mare decât cea din anul 2020, iar proiectele nu au luat sfârșit. Ha Ha Ha Production SRL e deţinută de Andrei Tiberiu Maria cu o cotă de 70%, iar Ion, Ioana şi Filip George Maria au fiecare câte 10% din firmă.

Ha Ha Ha Production a avut o cifră de afaceri netă de 9,13 milioane lei în anul 2021, cu peste 7% mai mare decât în anul 2020. Firma a avut un profit net de peste 736.000 de lei în anul 2021, de cel puţin patru ori mai mare decât în anul 2020. Firma Ha Ha Ha Production care are activităţi de interpretare artistică a avut un număr mediu de 10 angajaţi în anul 2021, în scădere cu 2 oameni faţă de numărul din anul 2020.

Ha Ha Ha Music Production SRL e deţinută de Andrei Tiberiu Maria cu o cotă de 60%, Filip George Maria cu 20% din firmă, Ioana şi Ion Maria – fiecare cu 10% din firmă, conform informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de Termene.

Ha Ha Ha Music Production a avut o cifră de afaceri netă de 58.000 de lei în anul 2021, cu circa 3% mai mare decât în anul 2020. Firma a avut un profit net de peste 38.000 de lei în 2021, cu peste 24% mai mic decât în anul 2020. Firma are activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală şi figurează fără salariaţi.

IV Clothing, producător de textile, a avut o cifră de afaceri nete de peste 295.000 de lei în anul 2021, cu 3% mai mare decât în anul 2020. Firma a avut pierdere netă de peste 34.000 de lei în anul 2021, aproape dublă faţă de cea din anul 2020. Firma a avut un singur salariat în 2021 şi în 2020.

Recomandăm și ..

TRANSNISTRIA. 2024 a fost declarat în regiunea transnistreană “Anul valorilor familiale”.

TRANSNISTRIA. 2024 a fost declarat în regiunea transnistreană "Anul valorilor familiale".

Mașină, distrusă de flăcări în capitală

În dimineața zilei de astăzi, pompierii au fost solicitați să stingă o mașină cuprinsă de flăcări. Cazul a avut loc în capitală pe strada Contantin Vîrnav 13. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:59, notează Noi.md. La fața locului, pentru stingerea arderii a...

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj în Republica Cehă

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă. Cursul intensiv, desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2023, a...

Cinci școli din țară, închise și astăzi din cauza lipsei curentului electric

Ministerul Educației și Cercetării a prezentat noi informații cu privire derularea procesului de studii în școlile din țară. Astfel, cinci instituții de învățămînt general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim...

La aeroport a fost găsită o valiză nedeclarată cu componente electronice

Funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău, urmare a controlului de specialitate al bagajelor pasagerilor rutei Erevan-Chișinău, au găsit în bagajul unui pasager componente electronice, în cantități comerciale, fără a fi declarate organului vamal. Documentat pe caz este un cetățean rus, în vîrstă de 60 de...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora