Adrian Albu, candidatul PSRM: ”Fiecare familie cu mulți copii din municipiul Chișinău va primi anual câte 10 mii de lei din partea autorităților locale”

spot_img
spot_img

Fiecare familie cu mulți copii din municipiul Chișinău va primi anual câte 10 mii de lei din partea autorităților locale – promite candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Adrian Albu.

Potrivit lui, pentru PSRM prioritatea este și va rămâne aspectul social, transmite IPN.

Concurentul electoral promite că echipa sa va prelungi mai multe proiecte sociale, cum ar fi acordarea glucometrelor pentru femeile însărcinate și pentru pensionari. La fel, este vorba și despre acordarea aparatelor auditive și a protezelor pentru persoanele defavorizate.

Pe lângă acordarea a câte 10 mii de lei anual familiilor cu mulți copii, socialistul promite câte o mie de lei pentru persoanele care au necesitatea să fie ajutate în perioada rece a anului.

„Deoarece pentru socialiști, grija este de la mic la mare, venim cu proiecte și pentru cei micuți. Spre exemplu – lapte gratuit până la 2 ani, alimentare gratuită pentru elevii claselor I-IX. Venim cu un șir de proiecte sociale de susținere a celor tineri, în special în domeniul de angajare”, menționează Adrian Albu.

Conform tragerilor la sorți, Adrian Albu de la Partidul Socialiștilor urmează să fie cu numărul 10 în buletinul de vot.

Recomandăm și ..

Opere ale pictorului român Ion Theodorescu-Sion, prezentate la Muzeul Național de Artă al Moldovei

Opere de artă ce aduc în prim-plan portrete ale țăranilor și portrete de femei, precum și o diversitate de naturi statice au fost prezentate publicului larg la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Expoziția cuprinde lucrări ale celebrului pictor român Ion Theodorescu-Sion, din colecțiile private și ale muzeelor din România, transmite IPN.

Traficul rutier pe bulevardul Decebal din capitală, suspendat în totalitate până diseară; Se execută lucrări de reparație

Primăria Chișinău informează conducătorii auto și pietonii că începând de ieri, 12 iulie, ora 19:00, și până astăzi, 13 iulie, ora 21:00, traficul rutier pe bd. Decebal, tronsonul cuprins între bd. Iuri Gagarin și str. Trandafirilor, va fi suspendat total.

O femeie i-a tăiat penisul soțului supărată pentru ce a spus acesta în timpul actului sexual. Riscă de la 12 la 40 de ani de închisoare

O soție furioasă i-a tăiat penisul soțului ei după ce acesta ar fi rostit numele altei femei în timp ce făceau sex, potrivit Daily Mail Online. Bărbatul a ajuns la spital, iar femeia a fost arestată.

Mircea Geoană: Sprijinul NATO este o garanție suplimentară că drumul european al Republicii Moldova și Ucraina se poate îndeplini

Sprijinul pe care Alianța Nord-Atlantică a decis să îl acorde Ucrainei la summitul istoric de la Washington reprezintă o garanție suplimentară că Ucraina și Republica Moldova își pot îndeplini calea europeană și transmite un semnal Moscovei că NATO nu va obosi în acest efort, a declarat joi secretarul general adjunct al organizației, Mircea Geoană,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora