Natalia Morari: Dragă PAS, ura ta față de noi s-a transformat în ură față de tine

spot_img
spot_img

Natalia Morari constată că mare vâlvă a făcut declarația ei de săptămâna trecută cu privire la faprtul că Maia Sandu ar putea modifica Constituția pentru a fi aleasă în cel de-al doilea mandat cu votul deputaților, dar nu al poporului, așa cum a fost votată cu un entuziasm aproape de pierderea conștiinței acum circa patru ani, declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Să facem o mică paranteză – această știre pe care am avut onoarea s-o lansez din surse absolut sigure nu a apărut la absolut nici un post TV, un singur moderator TV a pus această întrebare invitaților săi. Unul singur. Doamne, așa ceva nu era nici pe timpul comuniștilor lui Voronin sau a discipolului său, VP, precum i se zice. Tocmai de asta îndrăznesc să vă dau un sfat, stimați prieteni – fugiți de la TV pe canalele de telegram – de la Casa de Nebuni sau Telegraf până la INDEX și Patriot – acolo mai degrabă veți afla pe bune ce se întâmplă, susține Natalia Morari.

Însă ne întoarcem la temă. Iată un prim comentariu la faptul că sursele mele îmi spun că PAS și comuniștii analizează modificarea legii supreme astfel încît președintele să fie ales în Parlament.

Comuniștilor din Parlament nu le-a plăcut ceea ce am spus și au negat afirmațiile din emisiunea pe care am onoarea să o fac săptămânal pentru voi, dragi prieteni. Ce-i drept au ieșit la rampă soldații comuniști, iar generalul continuă să tacă, ceea ce dă foarte mult de gândit. De fapt, întrebarea mea a fost simplă – pentru că informația e de interes public, confirmați sau infirmați ceea ce spun sursele mele tare apropiate vouă.

Au mai urmat și alte comentarii la temă și normal că și ele au fost ignorate de presa lor.

Eu vă spuneam săptămîna trecută că vor începe să ne spele creierii cu alegerea șefului statului în Parlament cam după alegerile locale, adică după a doua parte a lui noiembrie, M-am înșelat, îmi cer scuze. Deja au început să ne manipuleze la canalele lor libere și independente, declară Natalia Morari.

Nu, nu asta este problema fundamentală. Problema fundamentală o reprezintă actuala guvernare. Da, poate ea ne-a vrut binele, dar să vrei și să nu poți – de naiv ce ești, de incompetent ce ești – asta e cu totul altceva. Iarăși îmi pare rău să spun, dar chiar am ajuns la așa zile când îmi e dor de alte vremuri – pe atunci lupta se baza pe respect față de oponent, acum totul se bazează pe ură, susține Natalia Morari.

Dragă PAS, ura ta față de noi s-a transformat în ură față de tine. Nu te acuz, doar te rog să te gândești la asta. Ai putea desluși multe…, declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora