Natalia Morari: Dragă PAS, ura ta față de noi s-a transformat în ură față de tine

spot_img

Natalia Morari constată că mare vâlvă a făcut declarația ei de săptămâna trecută cu privire la faprtul că Maia Sandu ar putea modifica Constituția pentru a fi aleasă în cel de-al doilea mandat cu votul deputaților, dar nu al poporului, așa cum a fost votată cu un entuziasm aproape de pierderea conștiinței acum circa patru ani, declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Să facem o mică paranteză – această știre pe care am avut onoarea s-o lansez din surse absolut sigure nu a apărut la absolut nici un post TV, un singur moderator TV a pus această întrebare invitaților săi. Unul singur. Doamne, așa ceva nu era nici pe timpul comuniștilor lui Voronin sau a discipolului său, VP, precum i se zice. Tocmai de asta îndrăznesc să vă dau un sfat, stimați prieteni – fugiți de la TV pe canalele de telegram – de la Casa de Nebuni sau Telegraf până la INDEX și Patriot – acolo mai degrabă veți afla pe bune ce se întâmplă, susține Natalia Morari.

Însă ne întoarcem la temă. Iată un prim comentariu la faptul că sursele mele îmi spun că PAS și comuniștii analizează modificarea legii supreme astfel încît președintele să fie ales în Parlament.

Comuniștilor din Parlament nu le-a plăcut ceea ce am spus și au negat afirmațiile din emisiunea pe care am onoarea să o fac săptămânal pentru voi, dragi prieteni. Ce-i drept au ieșit la rampă soldații comuniști, iar generalul continuă să tacă, ceea ce dă foarte mult de gândit. De fapt, întrebarea mea a fost simplă – pentru că informația e de interes public, confirmați sau infirmați ceea ce spun sursele mele tare apropiate vouă.

Au mai urmat și alte comentarii la temă și normal că și ele au fost ignorate de presa lor.

Eu vă spuneam săptămîna trecută că vor începe să ne spele creierii cu alegerea șefului statului în Parlament cam după alegerile locale, adică după a doua parte a lui noiembrie, M-am înșelat, îmi cer scuze. Deja au început să ne manipuleze la canalele lor libere și independente, declară Natalia Morari.

Nu, nu asta este problema fundamentală. Problema fundamentală o reprezintă actuala guvernare. Da, poate ea ne-a vrut binele, dar să vrei și să nu poți – de naiv ce ești, de incompetent ce ești – asta e cu totul altceva. Iarăși îmi pare rău să spun, dar chiar am ajuns la așa zile când îmi e dor de alte vremuri – pe atunci lupta se baza pe respect față de oponent, acum totul se bazează pe ură, susține Natalia Morari.

Dragă PAS, ura ta față de noi s-a transformat în ură față de tine. Nu te acuz, doar te rog să te gândești la asta. Ai putea desluși multe…, declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Recomandăm și ..

Situația pe drumurile naționale: La Căinari, Criuleni și Ștefan Vodă se înregistrează condiții dificile de circulație

În prezent, circulația pe toate drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă. Despre aceasta anunță Administrația de Stat a Drumurilor (ASD). „Echipele noastre de drumari depun eforturi susținute în desfășurarea lucrărilor de deszăpezire, combaterea lunecușului, răspândirea materialului antiderapant și lărgirea părții carosabile, pentru...

1 deces din cauza COVID-19 și 223 de cazuri noi de coronavirus, înregistrate în Republica Moldova

6443 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, majoritatea fiind la copii de până la 14 ani, au înregistrate în perioada 20-26 noiembrie 2023.

Elevii din 5 școli nu au mers nici marți la școală. Alte 6 instituții din Moldova au făcut lecțiile online 

Cinci instituții de învățământ general din Republica Moldova nu au activat, pe 28 noiembrie, din cauza întreruperii energiei electrice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației și Cercetării. Alte șase școli, potrivit Ministerului, au desfășurat lecțiile în regim online. Ministerul Educației a declarat că...

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro, anunţă marţi ministrul francez al Sănătăţii Aurélien Rousseau, care a prezentat un plan împotriva tabagismului, relatează AFP. Creşterea preţului tutunului ”este cea mai...

O minoră din Drochia a dispărut din luna octombrie și este de negăsit. Familia și poliția o caută

Oamenii legii solicită suportul cetățenilor în vederea depistării unei fete de 15 ani din satul Popeștii de Jos, raionul Drochia. Potrivit informațiilor, minora a părăsit domiciliul la 18 octombrie curent și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia. Semnalmente: înălțimea – 1,50 m, corpolență...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora