Comisia electorală din Dobrogea Veche a refuzat să elimine candidatul partidului “Șansă” din cursă

spot_img
spot_img

Comisia Electorală locală din satul Dobrogea Veche a decis să nu-l excludă din cursa electorală pe candidatul la funcția de primar din partea partidului “Șansă”, Andrei Moscaliuc, precum și pe alți membri ai partidului care candidează pentru funcția de consilieri locali.

“Categoric nu suntem de acord” – aceasta a fost reacția membrilor comisiei la decizia șefului CEC de a anula înregistrarea candidaților din partea partidului “Șansa”. O astfel de directivă a fost trimisă de CEC către comisiile raionale din nouă localități, la solicitarea SIS. Motivul este o presupusă finanțare ilegală.

Alexei Lungu, președintele partidului “Șansă”: “Suntem recunoscători comisiilor electorale teritoriale pentru profesionalismul și abordarea imparțială a activității lor. Partidul de guvernare, cu acuzațiile sale vădit inventate împotriva membrilor echipei Șansă, ar trebui să se gândească la ceea ce face. “Adevărul a fost și va fi de partea noastră”, a mai spus Alexei Lungu.

Recomandăm și ..

(video) Geoană, la summitul de la Washington: Sprijinul NATO, o garanție suplimentară că R. Moldova și Ucraina își pot îndeplini calea europeană

Sprijinul pe care Alianța Nord-Atlantică a decis să îl acorde Ucrainei la summitul istoric de la Washington reprezintă o garanție suplimentară că Ucraina și Republica Moldova își pot îndeplini calea europeană și transmite un semnal Moscovei că NATO nu va obosi în acest efort, a declarat joi secretarul general adjunct al organizației, Mircea...

Dan Olaru, membru al echipei Republicii Moldova la tir cu arcul. Urmăriți-mă la Jocurile Olimpice la TVR MOLDOVA

Bună, sunt Dan Olaru și practic tir cu arcu. Voi participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Urmăriți-mo la TVR MOLDOVA.

Fostul viceguvernator al BNM, Arcadie Albul, a decedat. BNM: „A adus o contribuție inestimabilă pentru sectorul financiar-bancar”

Arcadie Albul, fostul viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) în perioada 1 martie 2022 - 31 decembrie 2023, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de BNM, pe o rețea de socializare. Potrivit instituției, el „a adus o contribuție inestimabilă la reformarea sectorului financiar-bancar din Republica Moldova”.

Temperaturi de până la +40°C. Cum va fi vremea în weekend, în Republica Moldova

Temperaturile înalte vor continua să predomine în weekend, pe 13 și 14 iulie, pe teritoriul Republicii Moldova. Ploi nu se prevăd în nicio regiune a țării, iar vântul va sufla slab. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.  Potrivit meteorologilor, în nordul țării, temperatura aerului va indica +37°C în timpul zilei. Iar...

Primul stat NATO care plănuiește să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei.

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Varşovia ia în considerare o propunere din partea Kievului de a doborî rachetele ruseşti care se îndreaptă spre teritoriul polonez în timp ce acestea se află încă în spaţiul aerian ucrainean, relatează BBC. Propunerea a fost inclusă într-un acord comun de apărare între cele două ţări,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora