Adrian Albu: Mesaj de suport pentru colegul său Maxim Moroșan. Orașul Bălți îmi este apropiat sufletului

spot_img
spot_img

Adrian Albu a venit cu un mesaj de suport pentru colegul său Maxim Moroșan din partea deputatului PSRM.

”Orașul Bălți îmi este apropiat sufletului și este ca o a doua casă a mea. Soția mea este din capitala de Nord a țării și vizităm des această localitate.

Îmi doresc să văd în Bălți drumuri reparate, curți și parcuri curate, bine amenajate, rețele inginerești modernizate, blocuri de locuințe îngrijite. De aceasta municipiul Bălți are nevoie de un primar general gospodar, cu o echipă profesionistă în spate. Un așa primar va fi colegul nostru, Maxim Moroșan, față de care am toată susținerea.

Îl cunosc pe Maxim Moroșan ca pe un bun organizator, om responsabil, care duce la bun sfârșit orice lucru bun pe care-l începe.

Îndemn cetățenii din municipiul Bălți să își dea votul în turul pentru candidatul PSRM, Maxim Moroșan, mai spune Adrian Albu.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora