Natalia Morari: Mai trebuie de răbdat încă un an de zile

spot_img

Natalia Morari amintește că zilele trecute s-au făcut trei ani de cînd am mers cu toții masiv la alegeri și-am făcut-o președinte. E adevărat – mulți dintre cei care au votat-o, speră acum că acești trei ani sunt primii ultimii trei ani, adică mai trebuie de răbdat încă un an de zile, declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Dar până atunci să vă atrag atenția la un detaliu care nu prea a sărit în ochi.

Natalia Morari constată că în ziua când s-au împlinit trei ani de mandat, nici măcar o instituție mass-media din Moldova, nici din cele normale și nici din cele de-ale PAS-ului, nu au dat vreo știre despre asta. Chiar vă rog să verificați. Nici măcar o instituție de presă nu a scris vreun cuvânt. Nimeni nu și-a amintit sau poate și-au amintit, dar au tăcut.

Știți cine a amintit poporului că se fac trei ani? Însăși ea! Însăși Maia Sandu la ora 11.00 a publicat o postare în care amintea poporului fericit că acesta este fericit datorită faptului că azi se fac trei ani de cînd noi am ales-o. Și abia de aici s-au pornit știrile. Mai rar așa chestiuni ridicole și chiar penibile, susține Natalia Morari.

Eu înțeleg cînd copiii merg la grădiniță și strigă tuturor că e ziua lor de naștere – da, asta eu înțeleg. Dar să fii tu ditamai președintele cică al tuturor și nimeni din toată Moldova să nu-și amintească și să amintești tu, asta deja e grav chiar și pentru echipa de PR a șefei statului, apropo, unii dintre ei au lucrat cândva pentru odiosul Plahotniuc. Verificați cine poate și o să vă convingeți de spusele noastre.

Pensii și salarii decente, locuri de muncă, diaspora acasă, hoții de miliarde la puşcărie, averile hoților vor fi confiscate, va anula legea prin care s-a pus miliardul furat pe spatele cetățenilor, vremuri bune, Șor și Plahotniuc acasă, gaz mai ieftin, lumină și mai ieftină, aeroportul înapoi (acum deja iarăși îl dau în concesiune) – acestea sunt doar unele dintre miile de promisiuni. Și câte au fost realizate? Răspundeți-vă voi înșivă la întrebarea asta, dragii mei prieteni. Nici măcar gardul nu l-a scos, la vila de la Condrița nu a renunțat, paza de corp e de două ori mai mare decât a lui Dodon, cheltuielile pentru președinție aproape că s-au dublat, pe cel ce-o păzea acum câțiva ani, l-a făcut general și șef peste SPPS, pe soția acestuia – mare șefă a PAS Chișinău, verișoarele sunt bine-mersi, toți cei din echipa sa care au călcat strâmb au fost dați afară pentru fix 30 de secunde și puși în alte funcții, mai susține Natalia Morari.

Dodon președinte călător – vă mai amintiți? Da Igor Dodon moare acum de ciudă când vede că se putea de stat în afara țării mai mult decât în propria țară, precum face dna Sandu. De fapt cam toți foștii sunt niște copii când văd cum Constituția și legile țării pot fi călcate în picioare fără pic de obraz și jenă.

E adevărat, notează Natalia Morari, că îi este indiferent, este adevărat că unele voci de la Bruxelles și Washington au început deja să transmită foarte voalat că există totuși și niște linii roșii, mai este și adevărat faptul că se caută un alt premier și chiar ministru de Externe. Iar noi le dorim partenerilor noștri de dezvoltare să se gândească și la un candidat de alternativă la Președinție, mai ales că este și de unde de ales pentru că unii se vor deja premieri…

Iar alții se vor deja președinți pentru că ei știu cum să discute cu poporul…, mai declară Natalia Morari în cadrul emisiunii Morari NEWS.

Recomandăm și ..

ULTIMA ORĂ! Socialistul Iurie Popa a fost ales președinte al raionului Ocnița.

ULTIMA ORĂ! Socialistul Iurie Popa a fost ales președinte al raionului Ocnița.

Cinci școli au rămas închise marți, iar alte șase au desfășurat orele online, anunță MEC

Cinci instituții de învățământ general nu au activat marți, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, în urma condițiilor meteorologice din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, conform unui comunicat al Ministerului Educației și Cercetării (MEC). Instituțiile...

TRANSNISTRIA. 2024 a fost declarat în regiunea transnistreană “Anul valorilor familiale”.

TRANSNISTRIA. 2024 a fost declarat în regiunea transnistreană "Anul valorilor familiale".

Mașină, distrusă de flăcări în capitală

În dimineața zilei de astăzi, pompierii au fost solicitați să stingă o mașină cuprinsă de flăcări. Cazul a avut loc în capitală pe strada Contantin Vîrnav 13. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:59, notează Noi.md. La fața locului, pentru stingerea arderii a...

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj în Republica Cehă

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă. Cursul intensiv, desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2023, a...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora