Igor Dodon s-a adresat concurenților – trebuie să ne consolidăm pentru a realiza năzuințele cetățenilor

spot_img
spot_img

Igor Dodon a comentat rezultatul alegerilor locale din 19 noiembrie și anunță că PSRM va conduce 10 centre raionale și aproximativ 150 de primării din întreaga țară.

Rezultatele preliminare ale turului doi: socialiștii mai câștigă în 4 centre raionale din cele 6 (primul loc pe țară, în total – 10 centre raionale: Anenii Noi, Criuleni, Soroca, Dondușeni, Ocnița, Briceni, Vulcănești, Basarabeasca, Șoldănești și Florești), reprezentanții noștri vor conduce aproximativ 150 de primării din întreaga țară. La Bălți au câștigat concurenții nostri.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au susținut candidații noștri. Felicitări primarilor noștri aleși. Avem mult de muncit pentru binele cetățenilor noștri.

Mă adresez separat concurenților noștri. Acum trebuie să ne consolidăm pentru a realiza năzuințele cetățenilor.

Indiferent pentru cine și-au dat votul, este necesar să ne unim eforturile pentru ca cetățenii să se simtă mai confortabil și mai în siguranță în localitățile lor, declară Igor Dodon.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora