Mariana Durleșteanu: Interesantă este viața aceasta “expres” în Moldova

spot_img
spot_img

Deci, din 2021 și până în prezent, avem Comisia Situații Excepționale care a adoptat decizii “expres” de tot felul, chiar dacă și-au depășit atribuțiile, constat[ Mariana Durleșteanu, fost ministru al Finanțelor.

Satul European Express lansat de Președinta “tuturor moldovenilor” este deja în faza implementării și alocării “expres” a mijloacelor pentru primarii Selectați după sprânceană. 

Demisii și numiri “expres” după placul guvernanților și doar din categoria oamenilor buni. 

Majorări de salarii “expres” pentru primari , când bugetul este în examinare în lectura a doua de către Parlament. Se găsesc mijloacele financiare necesare, căci de altfel e supărare mare,  mai ales că înainte de sărbători dorințele trebuie îndeplinite, mai notează Mariana Durleșteanu. 

Înțeleg ca astăzi deja și cetățenia moldoveneasca poate fi oferită “expres”, apoi și numirea un funcție a Guvernatorului BNM.  

Salut aceasta decizie, dar ceva nu înțeleg : ajutoare în pandemie, susținere în CE  ca candidat în UE, etc erau PNL și PSD din România, iar binecuvântarea este cu Uniunea Salvați România, important este ca totul se face în susținerea moldovenilor. 

Interesantă este viața aceasta “expres” în Moldova!, susține Mariana Durleșteanu.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora