Igor Dodon a felicitat conducerea Partidului Comunist Chinez – cel mai mare partid politic din lume

spot_img
spot_img

Igor Dodon anunță că la data de 1 iulie Partidul Comunist Chinez marchează cea de-a 103-a aniversare de la înființarea sa. Felicit conducerea și membrii PCC, cel mai mare partid politic din lume, cu această dată importantă.

Sunt convins de importanța consolidării parteneriatului strategic între Moldova și China, de necesitatea dezvoltării și aprofundării legăturilor atât între țările noastre, cât și între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Comunist Chinez, transmite Igor Dodon.

Am avut onoarea de a vizita astăzi, la aniversarea înființării PCC, clădirea istorică din Shanghai, unde cu 103 ani în urmă a avut loc primul congres al Partidului Comunist Chinez.

Din suflet doresc conducerii și membrilor partidului succes, prosperitate și realizarea tuturor obiectivelor stabilite, mai susține Igor Dodon.

Recomandăm și ..

Dan Olaru, membru al echipei Republicii Moldova la tir cu arcul. Urmăriți-mă la Jocurile Olimpice la TVR MOLDOVA

Bună, sunt Dan Olaru și practic tir cu arcu. Voi participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Urmăriți-mo la TVR MOLDOVA.

Fostul viceguvernator al BNM, Arcadie Albul, a decedat. BNM: „A adus o contribuție inestimabilă pentru sectorul financiar-bancar”

Arcadie Albul, fostul viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) în perioada 1 martie 2022 - 31 decembrie 2023, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de BNM, pe o rețea de socializare. Potrivit instituției, el „a adus o contribuție inestimabilă la reformarea sectorului financiar-bancar din Republica Moldova”.

Temperaturi de până la +40°C. Cum va fi vremea în weekend, în Republica Moldova

Temperaturile înalte vor continua să predomine în weekend, pe 13 și 14 iulie, pe teritoriul Republicii Moldova. Ploi nu se prevăd în nicio regiune a țării, iar vântul va sufla slab. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.  Potrivit meteorologilor, în nordul țării, temperatura aerului va indica +37°C în timpul zilei. Iar...

Primul stat NATO care plănuiește să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei.

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Varşovia ia în considerare o propunere din partea Kievului de a doborî rachetele ruseşti care se îndreaptă spre teritoriul polonez în timp ce acestea se află încă în spaţiul aerian ucrainean, relatează BBC. Propunerea a fost inclusă într-un acord comun de apărare între cele două ţări,...

Arsenie Boca va fi canonizat! Documentele Securității și cele ale Siguranței dovedesc că nu a fost legionar

Arsenie Boca, renumitul preot ortodox român, urmează să fie recunoscut oficial ca sfânt. A fost venerat profund de credincioși timp de decenii, iar rugăciunile sale continuă să fie recitate de nenumărate persoane. Canonizarea sa a fost aprobată de IPS Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, scrie evz.ro. Cu această ocazie, a apărut o afirmație persistentă potrivit...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora