Sechestre de circa 4,8 milioane lei, aplicate pe bunuri infracționale. Precizările CNA

spot_img

Bunuri în valoare de circa 4,8 milioane de lei au fost puse sub sechestru, săptămâna trecută, de Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a Centrului Național Anticorupție (CNA), în baza delegațiilor Direcției Generale Urmărire Penală a CNA.

„Printre acestea se numără 10 conturi bancare, o încăpere locativă, un mijloc de transport, un teren pentru construcție, indisponibilizate într-un caz de spălare de bani. Peste 3 milioane de lei au fost confirmate prin încheieri judecătorești pe sechestre aplicate anterior.

Totodată, a fost emis un ordin de înghețare pe un cont bancar în valoarea de 500 de mii de euro și 143 de mii de lei au fost depuse pe conturile trezoreriale ale Agenției”, se arată în comunicatul emis de CNA.

Potrivit responsabililor, la moment, 6 persoane, arestate în dosarele pornite de CNA, sunt plasate în penitenciare.

În ultima săptămână, ofițerii de urmărire penală au pornit 6 cauze penale și au propus pentru transmitere în judecată 4 cauze penale.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Sechestre de circa 4,8 milioane lei, aplicate pe bunuri infracționale. Precizările CNA apare prima dată în Realitatea.md.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ..

Polonia va investi peste 2 miliarde de euro în securitatea și întărirea frontierii sale estice

Polonia va investi peste 2 miliarde de euro în securizarea şi întărirea frontierei sale estice, care este de asemenea frontiera Uniunii Europene în faţa unor potenţiali duşmani, a declarat sâmbătă prim-ministrul Donald Tusk.

Ce a învățat Sam Altman, după ce a fost concediat de la OpenAI: Cât de importantă este puterea „adaptabilității umane”

În timp ce vorbea în cadrul podcastului investitorului Logan Barlett de la Redpoint Ventures, cofondatorul și directorul general al OpenAI, Sam Altman, a reflectat asupra celor patru zile din noiembrie 2023, când a fost concediat pentru scurt timp (și apoi reangajat) de către consiliul...

Grupul britanic de design și inginerie Arup a devenit victima unei înșelătorii deepfake de 25 de milioane de dolari

Un grup de design și inginerie cu sediul în Marea Britanie, Arup, a fost identificat ca fiind ținta unei fraude care a folosit un director financiar clonat digital pentru a păcăli personalul.

Didier Deschamps a lăsat acasă o echipă de 400 de milioane de euro. Ce vedete franceze nu vor participa la EURO 2024

Didier Deschamps (55 de ani) a anunțat lotul pentru Campionatul European de Fotbal din Germania și, surprinzător, a convocat doar 25 de jucători deși avea la dispoziție 26 de locuri.

Unele cafenele din Europa au interzis complet utilizarea laptopurilor, în timp ce altele percep o taxă orară

Unul dintre avantajele de a fi un nomad digital este acela de a schimba biroul plictisitor cu o varietate de cafenele la modă în destinații din întreaga lume. Dar în unele locuri din Spania, lucrătorii la distanță și laptopurile lor devin clienți indezirabili. Barurile...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora